Hårborttagningsprodukter

Jämförelse av kosttillskott mot håravfall:

skin-doctor-hair-no-more-system11
SD hair no more

beurer-pure-skin

SDHairremovalSpray
SD hair removal
Tillverkare: Skin Doctors Beurer Skin Doctors
Metod: Kräm+spray IPL laser Spray
Permanent effekt: Nej Ja Nej
För känslig hy: Ja Ja Ja
För ansiktet: Ja Ja Nej
För kroppen: Nej Ja Nej
För underliv: Nej Ja Nej
Styrka:
Behandlingstid: 5-10 min 2-16 min 10 min
Återfuktande:
Förebygger håravfall:
Effekten varar: 6-8 veckor Permanent delvis 2-4 veckor
Pris: 298 kr 1499 kr 129 kr
Webbshop: SD hair no more Kit Beurer pure skin Sd hair removal

Test av produkter för hårborttagning:

Skin doctors Hair removal paket är en komplett paketlösning för att ta bort oönskad hårväxt samt fördröja återväxten. Paketet ger dig tre produkter, två hårborttagningskrämer och en spray som hämmar utväxt efter hårborttagning. Krämen appliceras på huden och tar bort hårväxten genom att lösa upp hårstråna. Sprayen fungerar som en efterbehandling som hämmar hårets tillväxt i hårrötterna vilket ger ett mer långvarigt resultat och mjukare återväxt. Kombinationen av produkterna ger en komplett behandling med bra resultat som håller länge.

Beurer är en laserenhet för permanent hårborttagning. Enheten är anpassad för hemmabruk och använder sig av en variation på IPL-teknik som kallas för HPL. IPL tar bort hår genom värma upp pigmentet i hårsäckarna med hjälp av ljusimpulser. Ljuset omvandlas till värme och hårsäcken dör. Hårborttagningen blir permanent men det behövs vanligen upprepade behandlingar för att komma åt alla hårsäckar. Beurer är en kompakt, lättanvänd IPL-enhet som är lämplig att använda på hela kroppen, inklusive underlivet och ansiktet. Behandlingstiden varierar mellan kroppsdelar. Armar tar ungefär 2 minuter och benen tar ungefär 16 minuter per tillfälle. Produkten är dyr men är är prisvärd med tanke på
på det utmärkta resultatet och att hårborttagningen är permanent.

Skindoctors Hair No More Spray är en produkt som kan användas för två saker, hårborttagning och hämma återväxten efter du har avlägsnat oönskad hårväxt. Produkten är lättanvänd och sprayen är snabbtorkande. Medlet är även skonsamt mot huden. Sprayen fungerar som hårborttagningsmedel genom att applicera sprayen på oönskad hårväxt. Ingredienserna löser upp proteinet i hårstråna och sedan torkar man av resterna. Om du använder sprayen på samma område som du avlägsnat hår med vaxning eller rakning kommer ingredienserna att verka för att blockera återväxten. En regelbunden användning ger ett långvarigt resultat och mjuk återväxt. Skindoctors Hair No More Spray ger bra verkan för hårborttagning och god effekt för att hämma återväxten.

Sammanfattning: Skin doctors Hair removal paket ger bäst resultat för tillfällig hårborttagning och paketlösningen är en prisvärd kombination. Behandlingen är mild mot huden samt snabb och enkel att utföra. Skin doctors Hair removal ger ett bra resultat och sprayen som hämmar återväxten i hårrötterna gör att återväxten försenas väldigt mycket. Beurer är ett dyrare alternativ men ger bra permanent hårborttagning i en smidig laserenhet. För kvinnor som lider av behåring i ansikten finns det ett bättre alternativ än de innan nämnda produkterna, nämligen läkemedlet Vaniqa kräm. När priset spelar mindre roll och du vill ha bästa möjliga effekt är Vaniqa ett bra val, det har visat sig vara snabbverkande och effektivt i kliniska studier.