Priorin mot håravfall

Ett av de mer populärare kosttillskotten mot tunt hår kallas för priorin. Det är ett kosttillskott som tillför håret mineraler, vitaminer och andra näringsämnen som stimulerar håret. Priorin stärker tillväxten av håret och förbättrar hårkvaliteten.

Kosttillskott för hår

Kosttillskottet kan användas för att bibehålla hårväxten eller för att motverka håravfall. För att uppnå bästa resultat kan det vara bra att kombinera priorin med en en nyttig kost och regelbunden motion. Det är viktigt för håret hur kroppen mår, en sund och vital kropp ger ett tjockt, fint och välmående hår. Priorin stärker hårets tillväxt och gör det starkare och vitalare.

Vad innehåller priorin
Priorin innehåller en blandning av ämnen som är effektiva för att återväxt av håret. Kosttillskottet innehåller Biotin(vitamin B7), Hirsextrakt som är rikt på kisel, pantotensyra(vitamin B5) samt Cystin.

Alla ämnen bidrar på sitt sätt till att stärka håret och hårrötterna samt stimulera hårets tillväxt. För att håret ska växa bra är hårrötterna viktiga. Det är här håret byggs upp och processen att skapa håret kräver mycket energi. Tillförsel av energi i form av näring är viktigt för att stimulera processen. Ämnen som ingår i priorin tillför hårrötterna optimal näring.

Användning och dosering
Håret växer långsamt och detta innebär att det kan ta tid att se resultatet. Man bör använda priorin längre perioder. Det första resulaten syns som tidigast efter fyra veckor. Priorin bör tas i minst tre eller fyra månader för en bra effekt. För bästa effekt bör priorin tas under en längre period.

Dosering av priorin är lätt att sköta, ta två kapslar om dagen vid olika tidpunkter eller samtidigt.